Praktijk informatie.

Op deze spreekuurlocatie van Livit is niet permanent een adviseur aanwezig, vandaar dat u op deze locatie uitsluitend op afspraak terecht kunt. Wilt u op deze locatie geholpen worden, neem dan contact op met onze klantenservice op telefoonnummer 088 245 20 00. Wij plannen graag een afspraak voor u in.

Zolang niets ons in de weg staat om te doen wat we willen, voelen we ons vrij. En wie zich vrij voelt, kan op zijn eigen manier genieten van het leven. Pas als onze vrijheid wordt beperkt, bijvoorbeeld door een probleem met bewegen of lichaamshouding, beseffen we hoe waardevol deze eigenlijk is. Wie zou er dan niet alles voor over hebben om die vrijheid, of tenminste een groot deel daarvan, terug te krijgen?

Bij Livit vinden wij dat iedereen het verdient om vrij te kunnen bewegen. Wij willen mobiliteit mogelijk maken voor wie dit niet (meer) vanzelfsprekend is. Door te luisteren. Door mee te denken. Door te helpen. Met onze orthopedische kennis, expertise en hulpmiddelen. Net zolang tot we samen een oplossing vinden waarmee u weer vrij(er) kunt bewegen. En daar hebben we alles voor over.

Maya
Yvette
Bart
Michelle

Snel naar

Contact

  • Adresgegevens Tuinstraat 2
    5144 NT Waalwijk